O nama

KUP KAŠTELA d.o.o. posluje na hrvatskom tržištu od 2002.godine. Djelatnosti poduzeća su prodaja materijala za suhu gradnju i građevinskog materijala te profesionalna ugradnja pregradnih zidova, obloga zidova i potkrovlja te spuštenih stropova. U našem prodajnom prostoru u Kaštel Starom (na magistrali) možete naći sve za suhu gradnju(gips ploče, profile, pribor),razna građevinska ljepila, žbuke, mase za gletanje, alate, boje i pribor za bojanje, ukrasne lajsne, rasvjetna tijela, izolacije ,vrata i klizna vrata, vijčanu robu i tiple, cjelokupni program za ventilaciju i odzračnike čiji smo generalni uvoznici.

Gips ploče su idealno rješenje kod renoviranja, te izgradnje novih građevinarskih prostora i objekata. Spušteni stropovi od gips ploča sa kombinacijom rasvjetnih tijela, te ukrasne lajsne daju Vašem domu novi sjaj. Gips kartonske ploče sa metalnom podkonstrukcijom, te materijalima toplinske i zvučne izolacije nude mogućnosti gradnje pregradnih zidova različitih dimenzija. Jedna od karakteristika pregradnih zidova od gips ploča je dobra toplinska i zvučna izolacija. Naša uža specijalnost je odgovor na sve izazove u završnim radovima u graditeljstvu.

Paralelno s razvojem naše firme, uz stalnu nabavu najnovijih i najkvalitetnijih materijala za interijere, adekvatno su obučavani i djelatnici.

Ovaj način gradnje je postao popularan zbog toga što je rok izgradnje znatno brži i jeftiniji, te daje razne mogućnosti naručitelju da odabere po svojoj vlastitoj volji i želji oblik stropova, izradu raznih oblika stropova te ugradnje raznih rasvjetnih tijela, koji daju Vašem domu novi moderan izgled i sjaj.

PREGRADNI ZIDOVI – pregradni zidovi su namijenjeni za brzo i efikasno pregrađivanje prostora. Šupljina među zidovima omogućava postavljanje dobre zvučne i toplinske izolacije.

SPUŠTENI STROPOVI – se najčešće postavljaju u prostore gdje se želi smanjiti visina prostorije ili se žele sakriti nedostatci na stropu. Moguća je izvedba raznih oblika i formi stropa ovisno o željama naručitelja.

OBLOGE ZIDOVA – obloge na zidove se postavljaju najčešće radi izolacije od vlage ili prikrivanja nedostataka postojećeg zida. U šupljine između profila se može postavljati zvučna i toplinska izolacija , a moguće je i provođenje različitih instalacija. Obloge zidova se mogu raditi na metalnu podkonstrukciju ili se mogu ploče lijepiti direktno na zid koji je prethodno očišćen.

Brandovi

Poznati brendovi sa kojima surađujemo dugi niz godina