U smislu ovih Općih uvjeta, Kupac je fizička ili pravna osoba koja naručuje ili plaća uslugu dostave proizvoda posredstvom Prodavatelja, internet trgovine KUP-Kaštela d.o.o., adrese www.kup.com.hr (u daljnjem tekstu Kup-Kaštela web shop), Kup-Kaštela d.o.o. (u daljnjem tekstu ).

Ako su u podacima o Kupcu upisani podaci o pravnoj osobi, tada se Kupcem smatra pravna osoba, a fizička osoba čiji su podaci uneseni smatra se ovlaštenom osobom Kupca.

Kupcem se smatra osoba koja naručuje i plaća proizvod, a Primateljem se smatra osoba kojoj se proizvod isporučuje, a različita je od osobe Kupca.

Prihvaćanjem Općih uvjeta Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni, da je poslovno sposoban, te da ne postoje nikakve poznate mu zapreke naručivanju i kupnji proizvoda putem internet trgovine Kup-Kaštela web shop.

Sukladno izjavi o privatnosti i sigurnosti podataka, Kup-Kaštela d.o.o. prikuplja samo osnovne podatke, koji su nužni za ispunjavanje obveza.

Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija i popunjavanjem elektroničkog formulara. Kupac može naručiti  proizvod kao registrirani ili kao neregistrirani korisnik.

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na sljedeće načine:  pouzećem i virmanom

Narudžba se smatra zaprimljenom: kad kupac prihvati ponudu  Kup-Kaštela web shop-a.

U trenutku kada narudžba bude zaprimljena, KUP-Kaštela d.o.o. će elektroničkim putem u obliku e-pošte obavijestiti Kupca o tome da je narudžba zaprimljena odnosno da je proizvod naručen.

Ako naručeni proizvod nije raspoloživ na skladištu, KUP-Kaštela će obavijestiti Kupca da proizvod trenutačno nije raspoloživ te ga izvijestiti o roku u kojem je proizvod dobavljiv. Naručeni proizvod, ovisno o tome je li dostupan na skladištu, KUP-Kaštela isporučuje u najkraćemu mogućem roku.

Kupac ima pravo raskinuti ugovor sukladno članku 44. Zakona o zaštiti potrošača. Ako je dostava iz bilo kojeg razloga izvršena prije zaprimanja obavijesti o raskidu ugovora, Kupac može raskinuti ugovor, uz plaćanje usluge pakiranja i dostave, navedene na samom računu iste. Odmah po zaprimanju obavijesti o raskidu ugovora, KUP-Kaštela će kupca e-poštom obavijestiti da je dostava već izvršena i da je obvezan podmiriti usluge pakiranja i dostave, navedene na samom računu iste. U slučaju kada je ugovor raskinut nakon izvršene dostave proizvoda, kupac je dužan o svom trošku vratiti proizvod neoštećen i zapakiran u originalnu ambalažu. Dostava se smatra izvršenom u trenutku kada KUP-Kaštela preda proizvod dostavnoj službi.

Proizvode je moguće naručiti za dostavu na području Republike Hrvatske , prema uvjetima koji vrijede za svako područje dostave. Dostava na području Republike Hrvatske obavlja se putem dostavne službe DPD, ili po dogovoru. U cijenu dostave uključeno je pakiranje proizvoda. U cijenu proizvoda nije uključena dostava, osim ako nije drukčije naznačeno (naznaka – dostava besplatna). KUP-Kaštela se obvezuje isporučiti naručeni proizvod u roku od 15 dana od dana sklapanja ugovora. Dostava se obavlja prema uvjetima korištenja usluga dostavne službe, a smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavnoj službi. Ako se proizvod koji je upućen kupcu odnosno primatelju vrati KUP-Kaštela jer dostavna služba nije uspjela izvršiti dostavu, kupac će o tome biti obaviješten e-poštom te će mu biti ponuđene sljedeće mogućnosti:

  • da se naručeni proizvod, na zahtjev Kupca e-poštom, ponovo dostavi na adresu Kupca odnosno Primatelja
  • da naručeni proizvod preuzme na adresi skladišta KUP-Kaštela uz prethodni telefonski dogovor o terminu preuzimanja.

Kada KUP-Kaštela putem dostavne službe isporuči proizvod kupcu odnosno primatelju, kupac odnosno primatelj dužan je preuzeti proizvod potpisom na dostavnici, čime potvrđuje da je proizvod uredno isporučen.

Kup-Kaštela ne odgovara kupcu odnosno primatelju za manje ogrebotine na proizvodima koje su nastale kao posljedica dostave robe putem dostavne službe, ako ogrebotine ili manji nedostaci ne utječu na osnovna svojstva i upotrebljivost proizvoda.  Kup-Kaštela  ne odgovara kupcu odnosno primatelju ako tehničke mogućnosti opreme kupca odnosno primatelja nisu dovoljne za ispravno korištenje proizvodom, kao i ako osobna svojstva kupca odnosno primatelja nisu dovoljna za upotrebu proizvoda. U slučaju nedostataka na proizvodu kupac može raskinuti ugovor samo ako je prethodno dao Prodavatelju naknadni primjereni rok za ispunjenje ugovora.

Korištenjem usluga internet trgovine KUP-Kaštela web shop prihvaćate ove uvjete prodaje. Ako niste suglasni s uvjetima, nemojte koristiti ove stranice niti putem njih naručivati proizvode.

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI!

Internet stranica KUP-Kaštela i on-line trgovina vlasništvo su trgovačkog društva Kup-Kaštela d.o.o..

Sadržaj Internet stranice isključivo predstavlja informacije o proizvodima iz prodajnog asortimana on-line trgovine, izrijekom isključujući promicanje bilo kakvog oblika zlouporabe istih proizvoda.

Trgovačko društvo „KUP-Kaštela d.o.o., isključuje osobnu materijalnu i kaznenu odgovornost za slučaj eventualne zlouporabe bilo kojeg od proizvoda iz ponude, korištenjem suprotno namjeni propisanoj na deklaraciji proizvoda.

Osobama mlađima od 18 godina zabranjuje se pristup i kupovina na ovoj stranici.

Prihvaćanjem ovih Uvjeta prodaje kupac pristaje na njihove odredbe te prihvaća da one čine sastavni dio ugovora.

KUP-Kaštela d.o.o.
Ivana Pavla II 205A, 21216 Kaštel Stari

Brojevi telefona:
Tel: 021 230533

Email:
prodaja@kup.com.hr

Radno vrijeme:

Radnim danom: 7.00-15.00
Subotom: 7.00-12.00